Unik ferieopplevelse

Hvem vil ikke bo moderne og komfortabelt?

Trenden er tydelig. Interessen for fleksible reiser og utvalgte ferieboliger fortsetter å vokse. For å møte etterspørselen lanserer Sembo 15 ulike temaer som gjør det lettere for kundene å finne en utvalgt feriebolig som passer perfekt for den unike ferieopplevelsen. Eksempler på temaer er Familieklassiker, Botiquehotell, Moderne og komfortabelt og Mat- og Vingårder.

Unik ferieopplevelse

Unik ferieopplevelse

Sembo tilbyr mer enn 100.000 hotell, hus og leiligheter i 136 land. Kundene har en stor valgmulighet når det gjelder overnatting, og det finnes noe som passer for alle. For å gjøre det lettere for kundene å velge i dette store utvalget, lanserer Sembo femten ulike temaer. De ferieboligene som har blitt tematisert, representerer også de mest populære hotell, hus og leilighetene i Sembos utvalg.

Det finnes en stor etterspørsel på ferieboliger som er tilpasset behov, anledning og smak. Hvordan du bor i ferien har blitt ennå viktigere for nordmenn, og det er derfor ekstra morsomt å kunne tilby femten ulike temaer som gjør det lettere for våre kunder å velge rett, sier Aud J. Bengtsson, salg og markedssjef i Sembo.

Eksempler på temaer er Familieklassikeren som er ferieboliger som har alt familier kan ønske seg i ferien. Botiquehotell er personlige og hyggelige, og Mat- og Vingårder er utvalgte steder som tilbyr kortreist mat og egen- eller nærprodusert mat og drikke. Du velger selg om du vil bo omgitt av vinranker, oliventrær eller ærverdige omgivelser.

Vi har allerede merket at interessen for temaer er stort blant våre kunder. De hittils mest populære er Moderne og Komfortabelt, Familieklassikeren og Barnslig Gøy, fortsetter Aud J. Bengtsson.

Les mer om Sembos nye temaer her:

Reis med Sembo.no

Annonser: