Bobilutleie Albuquerque USA

Bobilutleie Albuquerque USA – leie bobil Albuquerque USA

Bobilutleie Albuquerque USA. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Albuquerque USA. Vi finner billigste og beste bobil hos alle de største og viktigste utleiere av bobil.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i USA.

Bobilutleie Albuquerque USA

Bobilutleie Albuquerque USA

Overnatting og hoteller i Albuquerque USA

I Albuquerque finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobilen akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å ta en titt på hotellene her.

Om Albuquerque USA

Albuquerque er den største byen i den amerikanske delstaten New Mexico og hovedsete for Bernalillo fylke. Byen ligger omtrent midt i staten ved elven Rio Grande. Albuquerque har ca 545 000 innbyggere.

Spanske bosettere bodde i området på 1600-tallet, for det meste som bønder langs Rio Grande elven. I 1680 ble de drevet ut av indianere, men kom tilbake i 1693.

Byen ble grunnlagt av spanske bosettere 23. april 1706 og Don Francisco Cuervo y Valdez sendte brev til Mexico by at han hadde gitt stedet navnet Alburquerque til ære for Francisco Fernández de la Cueva, den 10. hertugen av Alburquerque. Byen var et sentrum for sauenæringen fikk en kraftig vekst da området ble annektert av USA i 1846. Byen ble okkupert av sørstatskonfederasjon under den amerikanske borgerkrigen. I 1885 fikk Albuquerque status som småby, mens den fikk status som storby i 1891.

Mer informasjon:

Finn reise til Albuquerque USA med hjelp av søkeboksen til Expedia: