Leie bobil i Kroatia & Slovenia

Lei en bobil i Kroatia & Slovenia

Fyll ut skjemaet og klikk på «Søk» for å få opp aktuelle bobiler du kan leie i Kroatia & Slovenia.

Bobilutleie – Leie bobil i Kroatia & Slovenia:

Bobilutleie - Leie bobil i Kroatia & Slovenia

Bobilutleie – Leie bobil i Kroatia & Slovenia

Om Kroatia

Kroatia (kroatisk: Hrvatska), offisielt Republikken Kroatia (kroatisk: Republika Hrvatska) er et land i Europa som grenser mot Adriaterhavet i sørvest, Slovenia i nordvest, Ungarn i nord samt Serbia, Bosnia-Hercegovina og Montenegro i øst. Hovedstaden og det økonomiske senter er Zagreb. Landet er en tidligere jugoslavisk republikk og består av 21 fylker. Landskapet domineres av en lavslette i øst (Slavonia og et sørgående fjellandskap langs havet i vest (Dalmatia). Kysten i vest har siden omkring 2000 hatt et kraftig oppsving i turisme, landets nye hovednæring.

Om Slovenia

Slovenia (slovensk: Slovenija), offisielt Republikken Slovenia (slovensk: Republika Slovenija) er et land i det sørlige Sentral-Europa som grenser til Italia i vest, Adriaterhavet i sørvest, Kroatia i sør og øst, Ungarn i nordøst og Østerrike i nord. Landets hovedstad er Ljubljana. Slovenia har et innbyggertall på ca. 2 millioner og dekker et areal på ca. 20 273 km².

Slovenia ble et selvstendig land i 1991 da det brøt ut av Den sosialistiske føderale republikken Jugoslavia etter en kort krig. Siden den gang har landet hatt et stabilt, demokratisk politisk system og gjennomført en vellykket overgang til markedsøkonomi. I 2004 ble Slovenia som det første eks-jugoslaviske landet medlem av EU og NATO, og i 2007 ble landet også med i Eurosonen.

Nøkkelord for bobilutleie i Kroatia: bobilutleie Kroatia, bobilutleie Croatia, leie bobil Kroatia, leie bobil Croatia. Motorhome Croatia, rent motorhome Croatia. Bobilferie i Byer i Kroatia: Bakar, Beli Manastir, Bol, Cavtat, Ilok, Knin, Kumrovec, Mali Lošinj, Metković, Orašac, Podgora, Poreč, Pula, Rabac, Ragusa, Šibenik, Slavonski Brod, Split, Tučepi, Umag, Vukovar, Zadar, Zaprešić, Dubrovnik‎, Osijek‎, Rijeka‎, Split‎, Zagreb‎. Bobilferie i byer i Slovenia: Celje, Koper, Kranjska Gora, Ljubljana, Maribor, Novo mesto, Piran, Postojna, Ptuj, Radovljica, Slovenj Gradec.