Bobilutleie Picton, New Zealand

Bobilutleie Picton, New Zealand – leie bobil Picton

Picton. Bobilutleie Picton, New Zealand. Nå kan du enkelt leie bobil i Picton på New Zealand. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Picton, New Zealand.

Bobilutleie Picton, New Zealand - leie bobil Picton

Bobilutleie Picton, New Zealand – leie bobil Picton

Finn bobil i Picton, New Zealand:

Overnatting og hoteller i Picton, New Zealand

I Picton finnes mange bra hoteller som dere kan se nærmere på her: Populære hoteller i Picton og New Zealand her.

Om Picton, New Zealand

Picton er en by helt nord på Sørøya på New Zealand. Den ligger nesten innerst i Queen Charlotte Sound og ble oppkalt etter Thomas Picton som tjenestegjorde under Hertugen av Wellington under slaget ved Waterloo.

Havnebyen Picton er utgangspunktet for utforsking av Marlborough Sounds. Det er også et flott sted å handle suvenirer. Byen Picton er base for fergen som forbinder de største øyene i New Zealand. Det er også inngangsporten til det marine, skogområder og attraksjoner på øya. Bygget rundt en godt skjermet havn, har byen en attraktiv strandpromenaden med kafeer, restauranter og ulike typer gallerier. Det er også en flytende maritime museum og et akvarium. Lokale operatører kan ta deg på cruise, fiske, og havpadling. The Queen Charlotte Track er en stor lokal attraksjon; du kan erobre det til fots eller på terrengsykkel.

Linker og informasjon om Picton:

Stikkord: Leie bobil Picton, Bobilutleie Picton, Picton bobil, Picton bobilferie, Picton motorhome,Picton motorhome rental, Picton campervan,Picton campervan rental, Picton camper rental, Picton RV, Picton RV rental, Picton bobilutleie, Picton leiebobil, Picton bilferie, Picton motorhome ferie, leie av bobil i Picton, utleie bobil Picton, Maui Picton,Britz Picton,Apollo Picton, Budget Picton