Island – Leie bobil på Island

Island – Leie bobil på Island og reisetips

Island – Leie bobil på Island og reisetips. Sagaøya i vest har en svært spennende natur og historie som alle må oppleve. Bestill leiebobil på Island nå.

Strokkur, geysir på Island (Foto: Ida Ommundsen)

Strokkur, geysir på Island (Foto: Ida Ommundsen)

Island – Søk bobil på Island:

Island – reisetips og reiseråd

Før dere bestiller bobil på Island bør dere ha klart for dere om dere skal kjøre på asfaltveier eller legge ut på noe krevende grusveier. Grusveiene på Island er av ymse kvalitet. Skal dere ut i områder med mye grusveier bør dere velge bobil som er velegnet og utstyrt til formålet.

Bro over kontinentalplatene

Bro over kontinentalplatene (foto: Campingbil.net)

Attraksjoner som må oppleves ved kjøring med bobil på Island:

Geysir – kjente geysirer som spruter opp med jevne mellomrom, den største som heter Strokkur spruter ca hvert 5 – 10 minutt. Stå gjerne på litt avstand for å få best foto og for din egen sikkerhet.

Gullfoss – En av Europas største fosser i Europa, denne fossen overgår selveste Nigara falls i Amerika skal vi tro en av de tidligere danske kongelige.

Gullfoss på Island

Gullfoss på Island (foto: campingbil.net)

Thingvellir (Þingvellir) – en vakker nasjonalpark som er en del av verdensarven. Her holdt Islendingene sitt første landsting.

Secret Lagoon – naturlig oppvarmet basseng av varmekilder (hot springs). Nydelig område uten stort antall turister og ikke minst mye rimeligere enn tilsvarende områder. Secret Lagoon ligger i småbyen/bygden Fludir.

Secret Lagoon

Secret Lagoon på Island (foto: campingbil.net)

Alle nevnte attraksjoner ligger innenfor området til «Golden Circle«, med base i Reykjavik rekker dere dette på en dag.

I tillegg finnes det flere attraksjoner mot sørvest på Island, her finner dere den verdenskjente Blue Lagoon, flere varmekilder, lavalandskap og ikke minst en bro over kontinentalplatene.

Det anbefales også å ri på Islandshest. Laxnes Horse Farm holder til ca 10 minutter kjøring fra Reykjavik mot Thingvellir. God service, flinke og kjekke innehavere.

Leie bobil på Island er enkelt, her kan dere finne bobiler blant hele 9 bobilutleiere på Island!

OBS! Bestill bobil i god tid, dette er spesielt viktig hvis dere skal leie bobil i sommermånedene på Island. Det anbefales å bestille senest i januar for påfølgende sommer.

Finner dere ikke ønsket bobil eller campervan på Island via lenken ovenfor, kan dere leie personbil via CarRentals