Leie bobil i Zambia

Leie bobil i Zambia

Fyll ut skjemaet og klikk på «Søk» for å få opp aktuelle bobiler du kan leie i Zambia. Bobilutleie finnes i byene Livingstone og Lusaka.

Leie bobil i Zambia:

Bobilutleie - Leie bobil i Zambia

Bobilutleie – Leie bobil i Zambia

Bobilutleie i Zambia

Nøkkelord for bobilutleie i Zambia: leie bobil Zambia,bobil Livingstone,bobil Lusaka,bobilutleie Zambia,bobilutleie Livingstone, leie bobil Zambia, leie bobil Livingstone,motorhome Zambia,motorhome Livingstone,motorhome Lusaka,bobil Lusaka,bobilutleie Lusaka

Om Zambia

Zambia er en republikk i Afrika, som grenser mot Angola, Botswana, Den demokratiske republikken Kongo, Malawi, Mosambik, Namibia, Tanzania og Zimbabwe. Landet har ikke egen kyststripe, og het tidligere Nord-Rhodesia. Sør i Zambia utgjør en del av Zambezielven, med av verdens største fosser, Victoriafallene, grensen mot Zimbabwe.

Zambia er en innlandsstat i det sørlige Afrika, det vil si at den ikke grenser til hav. Zambia har et tropisk klima og består hovedsakelig av høyt platå med noen høyder og fjell.

Zambia har to betydelige elvebasseng, Zambezi-bassenget i sør og Kongo-bassenget i nord. Av de to bassengene, utgjør Zambezi-bassenget tre fjerdedeler av landet. Resten av landet er del av Kongo-bassenget. Bassengene hadde storflom etter kraftig regnvær i desember 2008 og begynnelsen av januar 2009 som ødela veier, bruer, jordbruksområder, vannkilder, brønner og skoler.