Leie bobil i Zimbabwe

Leie bobil i Zimbabwe

Fyll ut skjemaet og klikk på «Søk» for å få opp aktuelle bobiler du kan leie i Zimbabwe. Bobilutleie finnes i byen Victoria Falls.

Leie bobil i Zimbabwe:

Bobilutleie - Leie bobil i Zimbabwe

Bobilutleie – Leie bobil i Zimbabwe

Bobilutleie i Zimbabwe

Nøkkelord for bobilutleie i Zimbabwe: leie bobil,bobilutleie,bobilutleie Zimbabwe,bobilutleie Victoria Falls, leie bobil Zimbabwe, leie bobil Victoria Falls,motorhome Zimbabwe, motorhome Victoria Falls

Om Zimbabwe

Republikken Zimbabwe, tidligere Sør-Rhodesia, Rhodesia og Zimbabwe-Rhodesia, er en republikk i det sørlige Afrika. Zimbabwe grenser opp mot Zambia, Mosambik, Sør-Afrika og Botswana. Navnet Zimbabwe er hentet fra ruiner som ligger i landet, fra en kultur som eksisterte i middelalderen. Ruinene kalles Great Zimbabwe.

I Zimbabwe er det jernbanenett på totalt 3700 km. Veinettet har en total lengde på 90 000 km, hvorav 19 % er asfaltert, og det er bygd 7 flyplasser med regulær trafikk.

Viktige eksportvarer er tobakk, gull, nikkel, bomull, asbest, sukker, mais, frukt og grønnsaker. Viktige importvarer er maskiner og transportutstyr, drivstoff, tekstiler, garn, matvarer og levende dyr. Viktige handelspartnere er Sør-Afrika, Storbritannia, Japan, Tyskland og USA.

Zimbabwe er omringet av Sør-Afrika i sør, Botswana i vest, Zambia i nordvest og Mosambik i øst og nordøst og har ingen kystlinje. Den nordvestlige grensen er definert av Zambezielven. Victoriafallene er et populært turistmål ved Zambezi. I sør er Zimbabwe separert fra Sør-Afrika av Limpopoelven. Zimbabwe deler også en kort grense med Namibia i vest via en smal landkorridor.