Bobilutleie Denver, Colorado, USA

Bobilutleie Denver, Colorado, USA – leie bobil Denver, Colorado

Bobilutleie Denver, Colorado, USA. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Denver, Colorado, USA. Vi finner billigste og beste bobil hos de største og beste utleiere av bobiler.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Denver, Colorado, USA.

Bobilutleie Denver, Colorado, USA

Bobilutleie Denver, Colorado, USA

Overnatting og hoteller i Denver, Colorado, USA

I Denver, Colorado, USA finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å ta en titt på hotellene i Denver, Colorado her.

Om Denver, Colorado, USA

Denver er hovedstaden og største byen i delstaten Colorado i Amerikas forente stater. Den har 554 636 innbyggere, med forsteder har Denver-Aurora området omtrent 2,83 millioner innbyggere. Denver ble grunnlagt i 1854 og oppkalt etter guvernøren i Kansas-territoriet, som het James W. Denver.

Denver ligger ved foten av fjellkjeden Rocky Mountains. 15. trinn på Colorados Kapitol ligger 1 609 m over havet, hvilket har gitt Denver navnet «Mile High City».

Bobilutleie Denver, Colorado, USA - leie bobil Denver, Colorado

Bobilutleie Denver, Colorado, USA – leie bobil Denver, Colorado

Colorado er som Wyoming formet som et «rektangel». Staten grenser mot Utah i vest, Wyoming i nord, Nebraska i nordøst, Kansas i øst og New Mexico og Oklahoma i sør. Staten deler også et hjørne med Arizona i sørvest.
Colorado er mest kjent som en fjellstat, og den vestre halvdelen av staten domineres av fjellkjeden Rocky Mountains. Østre del av staten er dominert av høysletter. Colorado er den eneste delstaten i USA hvor alt areal ligger over 1000 moh. Befolkningen er for det meste konsentrert om de store byene Denver og Colorado Springs midt i staten, på østsiden av fjellene.

Noen severdigheter i Denver:
Larimer Square er en trendy gate som har en rekke kaféer, restauranter samt forretninger downtown i Denver. Her får en inntrykk av både historien og moderne Denver.

Marlowe’s Restaurant er beliggende midt i sentrum og er lett å finne.

Colorado History Museum gir en spennende beskrivelse av historien til indianere, cowboys samt gullgravere fra Colorado.

Invesco Field er hjemmebanen til Denver Broncos. Her finnes dessuten Colorado Sports Hall of Fame museum.
Red Rocks Ampitheatre er et naturlig amfi med 9 000 seter. Der har det blitt arrangert konserter med grupper som The Beatles og U2.

Mer informasjon:

Finn reise til Denver, Colorado, USA ved hjelp av søkeboksen til Expedia:

Byer i Colorado

Alamosa, Aspen (Colorado), Aurora (Colorado), Boulder, Broomfield County, Cañon City, Centennial (Colorado), Colorado Springs, Cripple Creek (Colorado), Denver, Durango (Colorado), Florence (Colorado), Golden (Colorado), Lakewood (Colorado), Pueblo (Colorado), Rico (Colorado), Ridgway (Colorado), Silverton (Colorado)

Kilder: Wikipedia og Booking.com