Bobilutleie Las Vegas, Nevada, USA

Bobilutleie Las Vegas, Nevada, USA – leie bobil Las Vegas, Nevada, USA

Bobilutleie Las Vegas, Nevada, USA. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Las Vegas, Nevada, USA. Vi finner billigste og beste bobil hos de største og beste utleiere av bobiler.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Las Vegas, Nevada, USA.

bobilutleie Las Vegas, Nevada

Overnatting og hoteller i Las Vegas, Nevada, USA

I Las Vegas, Nevada, USA finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å ta en titt på hotellene i Las Vegas her.

Om Las Vegas, Nevada, USA

Las Vegas er en by i Clark County i delstaten Nevada, USA. Byen er et av USAs største handels- og turistsenter, spesielt kjent for dets utallige kasinoer og for sine mange bryllupskapeller. Hver dag gifter 150 mennesker seg i Las Vegas. Byen har også langt flere skilsmisse-domstoler enn de fleste andre amerikanske byer.

Las Vegas er den største byen i delstaten Nevada. Las Vegas er også kjent for den berømte TV-serien CSI og en annen TV-serie med samme navn som byen.

Bobilutleie Las Vegas, Nevada, USA - leie bobil Las Vegas, Nevada, USA

Bobilutleie Las Vegas, Nevada, USA – leie bobil Las Vegas, Nevada, USA

Like syd for bygrensen ligger Las Vegas Strip, kjent for sine mange kopi-bygninger, som en mindre modell av Eiffeltårnet, Empire State Building, Chrysler Building, en Pyramide samt mange flere. Hotellet The Venetian er anlagt etter inspirasjon fra den italienske byen Venezia.

Byen er også sete for University of Nevada. I nærheten av byen ligger også vannreservoarene Hooverdammen og Lake Mead, som ble demmet opp i løpet av 1930-tallet. Byen har flere store militæranlegg som f.eks. ble Nellis Air Force Range and Nuclear Testing Site etablert her under den annen verdenskrig. Opprinnelig ble den byen som i dag er kjent som Las Vegas, bosatt av en gruppe mormonere i 1855 (Wikipedia)

Nevada er en delstat i USA som ligger sørvest i landet. Den grenser til Oregon og Idaho i nord, Utah i øst, Arizona i sørøst og til California i sør og vest.

Nevada er blant annet kjent for Las Vegas og Area 51. Den har fått kallenavnet «Silver State» etter de rike mineralforekomstene, først og fremst av sølv, som ble oppdaget på 1800-tallet.
Nevada ligger øst for fjellkjeden Sierra Nevada som staten også har fått sitt navn etter. Landskapet består til store deler av ørken og fjell og er tynt befolket.

Noen severdigheter i Las Vegas:

Fremont Street Experience
MGM Grand Las Vegas
Wynn Las Vegas
Red Rock Canyon National Conservation Area.
Mob Museum

Mer informasjon:

Finn reise til Las Vegas, Nevada, USA ved hjelp av søkeboksen til Expedia:

Byer i Nevada

Carson City, Las Vegas, North Las Vegas, Reno (Nevada)

Kilder: Wikipedia og Booking.com