Bobilutleie Atlanta, Georgia, USA

Bobilutleie Atlanta, Georgia, USA – leie bobil Atlanta, Georgia, USA

Bobilutleie Atlanta, Georgia, USA. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Atlanta, Georgia, USA. Vi finner billigste og beste bobil hos de største og beste utleiere av bobiler.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Atlanta, Georgia, USA.

Bobilutleie Atlanta, Georgia, USA

Bobilutleie Atlanta, Georgia, USA

Overnatting og hoteller i Atlanta, Georgia, USA

I Atlanta, Georgia, USA finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å ta en titt på hotellene her.

Om Atlanta, Georgia, USA

Atlanta ble etablert tidlig på 1800-tallet som et jernbaneknutepunkt. Under den amerikanske borgerkrigen ble størstedelen av byen ødelagt, men den ble gjenoppbygget og utnevnt til hovedstad for Georgia kort tid etter.

Byen var vertskap for Sommer-OL 1996.

Flere større selskaper har hovedkvarter her, blant annet Coca-Cola og CNN. Ved Atlanta ligger Hartsfield internasjonale flyplass, som er en av verdens mest trafikkerte flyplasser.

Fakta

Atlanta er hovedstad og største by i den amerikanske delstaten Georgia. I 2010 hadde Atlanta by 420 003 innbyggere, mens storbyområdet hadde over 5 millioner innbyggere.
Atlanta ble etablert tidlig på 1800-tallet som et jernbaneknutepunkt. Under den amerikanske borgerkrigen ble størstedelen av byen ødelagt, men den ble gjenoppbygget og utnevnt til hovedstad for Georgia kort tid etter. Byen var vertskap for Sommer-OL 1996.

Georgia er en delstat i USA. Hovedstaden er Atlanta. Den ligger i den sørøstlige delen av landet og er en av Sørstatene. Den har grense mot Tennessee og Nord-Carolina i nord, Sør-Carolina i nordøst, Florida i sør og mot Alabama i vest. I sørøst grenser Georgia til Atlanterhavet. (Wikipedia)

Interessepunkter:
World of Coca‑Cola
Centennial Olympic Park
Georgia Aquarium
Martin Luther King Jr. National Historic Site
High Museum of Art

Mer informasjon:

Finn reise til Atlanta ved hjelp av søkeboksen til Expedia:

Byer i Georgia: Atlanta,Augusta,Columbus,Macon,Savannah,Athens,Sandy Springs,Roswell,Johns Creek,Albany,Warner Robins,Alpharetta,Marietta,Valdosta,Smyrna,Dunwoody,Rome,East Point,Milton,Gainesville,Hinesville,Peachtree City,Newnan,Dalton,Douglasville,Kennesaw,LaGrange,Statesboro,Lawrenceville,Duluth,Stockbridge,Woodstock,Carrollton,Canton,Griffin,McDonough,Acworth,Pooler,Union City,Decatur,Cartersville,Sugar Hill,Milledgeville,Snellville,Forest Park
Thomasville,St.Marys,Tifton,Americus,Kingsland,Suwanee,Dublin,Fayetteville,Calhoun,Chamblee,Brunswick,Norcross,Riverdale,Conyers,Perry,College Park,Moultrie,Waycross,Winder,Powder Springs,Villa Rica,Fairburn,Monroe,Covington,Cusseta,Buford,Bainbridge,Lilburn,Grovetown,Dallas,Douglas,Cordele,Loganville,Vidalia,Richmond Hill,Jesup,Cairo,Cedartown,Fort Valley,Holly Springs,Jefferson,Fort Oglethorpe,Rincon,Thomaston,Fitzgerald,Garden City,Doraville,Toccoa,Braselton,Clarkston,Swainsboro,Centerville,Hampton,LaFayette,Auburn

Kilder: Wikipedia og Booking.com