Bobilutleie New York City

Bobilutleie New York City – leie bobil New York City

Bobilutleie New York City. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i New York City. Vi finner billigste og beste bobil hos de største og beste utleiere av bobiler.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i New York City.

Overnatting og hoteller i New York City

I New York City finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å ta en titt på hotellene i New York City her.

Bobilutleie New York City - leie bobil New York City

Bobilutleie New York City – leie bobil New York City

Om New York City

New York City, offisielt kalt City of New York, er den største byen i USA. Byen ligger i delstaten New York og har 8,5 millioner innbyggere. Storbyområdet New York (New York metropolitan area, eller Greater New York) er et av de mest folkerike byområdene i verden, med rundt 22,2 millioner innbyggere. New York består av fem bydeler (boroughs): Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island.

leie bobil New York

Leie bobil New York

New York er et av verdens viktigste økonomiske og kulturelle knutepunkter, og byen har lang rekke kjente museer, teatere, gallerier, mediahus, internasjonale selskaper og børsinstitusjoner. New York huser alle internasjonale ambassader til De forente nasjoner, og organisasjonens hovedkvarter ligger også her.

40 millioner turister besøker New York hvert år. Blant de viktigste attraksjonene er Empire State Building, Ellis Island, Frihetsgudinnen, Times Square og museer som blant annet Metropolitan Museum of Art. Andre viktige årsaker til det høye antallet besøkende er shoppingmulighetene langs Fifth Avenue og teaterstrøket Broadway.
New York har også flere populære friområder, der Central Park er det mest kjente. Flushing Meadows Park i Queens er en annen stor park, og var stedet der verdensutstillingene i 1939 og 1954 ble avholdt.

Noen severdigheter i New York City:
Empire State Building
Central Park
Frihetsgudinnen
Metropolitan Museum of Art
Times Square

Mer informasjon:

Finn bobil i New York: