Bobilutleie Seattle, Washington, USA

Bobilutleie Seattle, Washington, USA – leie bobil Seattle, Washington, USA

Bobilutleie Seattle, Washington, USA. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Seattle, Washington, USA. Vi finner billigste og beste bobil hos de største og beste utleiere av bobiler.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Seattle, Washington, USA.

Bobilutleie Seattle, Washington, USA - leie bobil Seattle, Washington, USA

Bobilutleie Seattle, Washington, USA – leie bobil Seattle, Washington, USA

Overnatting og hoteller i Seattle, Washington, USA

I Seattle, Washington, USA finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å ta en titt på hotellene i Seattle her.

Om Seattle, Washington, USA

Seattle er den største byen i den amerikanske delstaten Washington, og fylkeshovedstad i King County. Byen ble grunnlagt på 1850-tallet, og er oppkalt etter indianerhøvdingen Sealth.

Flere av de største bedriftene i USA har hovedkvarter i Seattle. Blant disse er finansselskapet Washington Mutual, forsikringsselskapet Safeco, butikkjeden Nordstrom, internettbokhandelen Amazon.com og kaffekafékjeden Starbucks.
Noen severdigheter i Seattle:

Space Needle
Pike Place Market
Science Fiction Museum and Hall of Fame
Hiram M. Chittenden Locks
Chihuly Garden and Glass

Mer informasjon:

Finn reise til Seattle, Washington, USA ved hjelp av søkeboksen til Expedia:

Byer i Washington: Aberdeen (Washington), Bellevue (Washington), Bellingham (Washington), Bremerton, Everett, Forks, Kent (Washington), Olympia (Washington), Poulsbo, Redmond (Washington), Renton (Washington), Roslyn (Washington), SeaTac, Spokane, Tacoma, Vancouver (Washington), Yakima (Washington), Seattle

Kilder: Wikipedia og Booking.com