Bobilutleie Miami, USA

Bobilutleie Miami, USA – leie bobil Miami, USA

Bobilutleie Miami, USA. Nå kan du svært enkelt leie bobil i Miami, USA. Vi finner din perfekte bobil til din bobilferie!

Bobilutleie Miami, USA - leie bobil Miami, USA

Bobilutleie Miami, USA – leie bobil Miami, USA

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Miami er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Miami, USA.

Finn bobil i Miami, USA:

Hoteller i Miami, USA.

I Miami, USA finnes flere ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Se tilbudene på hoteller i Miami, USA her.

Om Miami, USA

Miami er en by i den amerikanske delstaten Florida. Miami ligger i Biscayne Bay-området, mellom Everglades og Atlanterhavet. Miami Beach har flotte strender og kjendisfaktor. Lei en bobil og kjør til Floridas mest kjente badested.

Miami var det første og mest kjente badestedet i Florida, spesielt South Beach. Alle amerikanske kjendiser med respekt reiser hit en gang i året for å sole seg i glansen av hverandre

H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marits kirke, Scandinavian Church & Center, Sjømannskirken i Miami ligger i Davie, ca. 45 minutter nord for downtown Miami og ca. 20 minutter vest for Fort Lauderdale. Her er alle velkommen for en prat, omvisning, kaffe og vafler!

Kjøretips med bobil i Miami, USA

Trafikkregler i USA varierer fra stat til stat. Men blir du stoppet av politiet må du være rolig og ha hendene på rattet.
Fartsgrenser fastsettes av den enkelte stat, og angis i miles per hour (mph). Maksimal tillatt hastighet på motorveiene varierer fra 55 mph til 75 mph, avhengig av stat og standard på veien. 60 mph er ca 96 km/t.

Det er enkelt å kjøre i USA, spesielt på Highway og Interstate. Førstnevnte veier vedlikeholdes av lokale myndigheter, mens Interstate er nasjonale veier mellom statene. Det er god skilting og rolig trafikkultur.

De fleste stater i USA har strenge regler for alkohol i bobilen, spesielt når alkoholen er åpnet. Vær også spesielt oppmerksom på de gule skolebussene.

Kjøretøy som nærmer seg fra enhver retning, skal stoppe for skolebuss ved av- og påstigning og når rødt eller gult, blinkende lys er på.

Flyplass i Miami, USA

Miami International Airport er hovedflyplassen for Miami-området, og er en av verdens mest travle flyplasser. Miami International er den mest travle flyplassen i Florida, og er USAs nest største internasjonale port for utenlandske passasjerer, etter John F. Kennedy International Airport.

Mer informasjon Miami, USA

Reiseguide – Miami i USA:

bobilferie Miami,campingbil Miami,Bobil Miami,Bobilutleie Miami,leie bobil Miami,bilferie Miami,utleie bobil Miami,leiebil Miami,billeie Miami,motorhome rental Miami,RV rental Miami,campervan rental Miami,motorhome Miami,camper rental Miami,utleige campingbil Miami,utleige bobil Miami,leie av bobil Miami,bilutleie Miami,leiebil Miami,leie bobil Miami,leie av bobil i Miami,wohnmobil Miami,autocamper Miami,Miami,wohnmobil mieten Miami,bobilleie Miami,Autocaravanas de alquiler Miami,Autocaravanas Miami,motorhomeferie Miami

Annonser: