Bobilutleie Toronto, Canada

Bobilutleie Toronto, Canada – leie bobil Toronto, Canada

Bobilutleie Toronto, Canada. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Toronto, Canada. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Toronto er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Toronto, Canada.

Bobilutleie Toronto, Canada - leie bobil Toronto, Canada

Bobilutleie Toronto, Canada – leie bobil Toronto, Canada

Overnatting og hoteller i Toronto, Canada.

I Toronto, Canada finnes flere ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Se tilbudene på hoteller i Toronto, Canada her.

Om Toronto, Canada

Toronto er den mest folkerike byen i Canada og provinshovedstad i provinsen Ontario. Den er lokalisert i regionen sørlige Ontario på nordvestbredden av Ontariosjøen. Torontos historie begynte på slutten av 1700-tallet da den britiske kronen kjøpte land fra den indianske urbefolkningsgruppen mississaugaer. Bosetningen som ble etablert her fikk navnet York, som guvernørløytnant John Graves Simcoe utnevnte som hovedstad for provinsen Upper Canada. Byen ble herjet i slaget ved York i april 1813 mellom britiske og amerikanske styrker i 1812-krigen. I 1834 ble York en by og omdøpt til Toronto.

Flyplass i Toronto, Canada

Toronto Pearson International Airport (IATA-kode YYZ) ligger i Mississauga, Ontario, rett vest for Toronto. Den er Canadas travleste flyplass, og er en av verdens travleste flyplasser.
Lufthavnen er Air Canada primærbase, og den betjener Stor-Toronto. Den ble tidligere drevet av Transport Canada, men blir nå drevet av Greater Toronto Airports Authority.

Mer informasjon Toronto, Canada

Finn bobil i Toronto, Canada:

Reiseguide – Toronto i Canada:

Annonser: