Bobilutleie Vancouver, Canada

Bobilutleie Vancouver, Canada – leie bobil Vancouver, Canada

Bobilutleie Vancouver, Canada. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Vancouver, Canada. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Vancouver er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Vancouver, Canada.

Bobilutleie Vancouver, Canada - leie bobil Vancouver, Canada

Bobilutleie Vancouver, Canada – leie bobil Vancouver, Canada

Overnatting og hoteller i Vancouver, Canada.

I Vancouver, Canada finnes flere ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Se tilbudene på hoteller i Vancouver, Canada her.

Om Vancouver, Canada

Vancouver (også kjent som «The Couve») er en by ved Stillehavskysten i provinsen Britisk Columbia i det sørvestlige Canada. Byen er den største av de vestlige canadiske byene. Vancouver inngår i regionen Metro Vancouver som med 2 313 328 innbyggere er Canadas tredje største byområde.

Vancouver er det økonomiske og kulturelle senteret for det vestlige Canada. Filmindustrien har gitt byen tilnavnet Hollywood North. Den har en svært sammensatt befolkning og er blant annet kjent for sitt Chinatown, som er det største i Canada og neste største i Nord-Amerika. Den store befolkningen av innvandrere er i det alt vesentlige innvandret fra Asia. Det finnes også ganske mange mennesker med skandinaviske røtter i byen.

Flyplass i Vancouver, Canada

Vancouver internasjonale lufthavn (Engelsk: Vancouver International Airport, IATA-kode YVR) er en lufthavn i Richmond utenfor Vancouver, Canada. Den har fire rullebaner; den lengste er 3,505 meter. Lufthavnen er den neste travleste i landet. Lufthavnen er en hub for Air Canada, WestJet og Air Transat. Den eies av det canadiske transportdepartementet.

Mer informasjon Vancouver, Canada

Finn bobil i Vancouver, Canada:

Reiseguide – Vancouver, Canada:

Annonser: