Bobilutleie Montreal, Canada

Bobilutleie Montreal, Canada – leie bobil Montreal, Canada

Bobilutleie Montreal, Canada. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Montreal, Canada. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Montreal er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Montreal, Canada.

Bobilutleie Montreal, Canada - leie bobil Montreal, Canada

Bobilutleie Montreal, Canada – leie bobil Montreal, Canada

Overnatting og hoteller i Montreal, Canada.

I Montreal, Canada finnes flere ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Se tilbudene på hoteller i Montreal, Canada her.

Om Montreal, Canada

Montreal er den største byen i provinsen Québec i Canada. Den er også Canadas nest mest folkerike by, etter Toronto, og verdens nest største franskspråklige by etter Paris. Montréal ligger sørvest i Québec, omtrent 200 km sørvest for provinsens hovedstad Québec by og 150 km øst for Ottawa, Canadas hovedstad. Byen ligger på den fluviale øya Île de Montréal («Montréal-øya») ved samløpet av elvene Ottawa og St. Lawrence.
Ca 3 600 000 innbyggere bor i «Stor-Montréal», som blant annet omfatter byene Laval og Longueuil. 52,4 % av innbyggerne har fransk som morsmål, 32,4 % har ulike innvandrerspråk som morsmål, mens 12,5 % har engelsk som morsmål. Det er dog ca. 70% av befolkningen som bruker fransk i dagliglivet.
Montréal arrangerte Verdensutstillingen i 1967 (Expo ’67), og var vertsby for Sommer-OL 1976.

Flyplass i Montreal, Canada

Montréal-Pierre Elliott Trudeau internasjonale lufthavn (IATA: YUL, ICAO: CYUL) er en internasjonal flyplass i den canadiske storbyen Montreal som ligger i provinsen Quebec. Flyplassen ligger 20 kilometer fra sentrum av Montreal. Flyplassen betjener Montreal storbyområde, samt de nordre delene av de amerikanske delstatene Vermont og New York. Det er to flyplasser som betjener Montreal område den andre er Montréal-Mirabel internasjonale lufthavn.

Mer informasjon Montreal, Canada

Finn bobil i Montreal, Canada:

Reiseguide – Montreal i Canada:

Annonser: