Bobilutleie Calgary, Canada

Bobilutleie Calgary, Canada – leie bobil Calgary, Canada

Bobilutleie Calgary, Canada. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Calgary, Canada. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Calgary er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Calgary, Canada.

Bobilutleie Calgary, Canada - leie bobil Calgary, Canada

Bobilutleie Calgary, Canada – leie bobil Calgary, Canada

Overnatting og hoteller i Calgary, Canada.

I Calgary, Canada finnes flere ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Se tilbudene på hoteller i Calgary, Canada her.

Om Calgary, Canada

Calgary er den største byen i provinsen Alberta, Canada. Det ligger i den sørlige delen av provinsen, i et område med fjell og høye sletter, omtrent 80 km øst for Canadian Rockies. Byen ligger i Parkland-regionen i Alberta, og er den tredje største by-kommunen, med tanke på befolkningen, i Canada.
Calgary er Canadas fjerde største byområde. Calgary er kjent som en destinasjon for vintersport og økoturisme med en rekke store fjell-destinasjoner som nasjonalparken Banff i Rocky Mountains i nærheten av byen.

Flyplass i Calgary, Canada

Calgary internasjonale lufthavn også kjent som McCall Field (IATA: YYC, ICAO: CYYC) er en internasjonal flyplass i byen Calgary i Canada. Flyplassen ligger 17 km nord-øst for Calgary sentrum. Det går nonstop ruter til storebyer i Canada, USA, Mexico, Karibia, Europa og Øst-Asia fra flyplassen.

Mer informasjon Calgary, Canada

Finn bobil i Calgary, Canada:

Reiseguide – Calgary, Canada:

Annonser: