Bobilutleie Reykjavik, Island

Bobilutleie Reykjavik, Island – leie bobil Reykjavik, Island

Bobilutleie Reykjavik, Island. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Reykjavik, Island. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Reykjavik, Island.

Overnatting og hoteller i Reykjavik, Island.

I Reykjavik, Island finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å ta en titt på hotellene i Reykjavik, Island her.

Bobilutleie Reykjavik, Island - leie bobil Reykjavik, Island

Bobilutleie Reykjavik, Island – leie bobil Reykjavik, Island

Om Reykjavik, Island

Reykjavík, eller Reykjavik er Islands hovedstad og største by, og godt over 60 % av landets 306 000 innbyggere bor i eller rundt Reykjavik. Byen ligger på en vestvendt halvøy på Islands sørvestlige kyst og er verdens nordligste hovedstad, beliggende på omtrent samme breddegrad som Steinkjer.
Island er en ung nasjon, og Reykjaviks vekst begynte ikke før den ble erklært som hovedstad i den nye republikken Island i 1944. Da begynte tilflyttingen fra distriktene og overgangen fra agrikultur og fiske til moderne industri og teknologi. Det islandske språket har fortsatt store likhetstrekk med norrønt fra vikingtiden

Flyplass i Reykjavik, Island

  • Reykjavík lufthavn er byens innenriksflyplass med avganger til Island, Grønland og Færøyene.
  • Keflavík internasjonale lufthavn er den internasjonale flyplassen med avganger til Europa og Nord-Amerika, samt Bergen,Oslo-Gardermoen, Stavanger og Trondheim i Norge.

Keflavík internasjonale lufthavn (islandsk: Keflavíkurflugvöllur) (IATA: KEF, ICAO: BIKF) er den største flyplassen på Island. Den ligger nær den mindre byen Keflavík, omtrent 50 km fra Reykjavík.

Informasjon og Severdigheter i Reykjavik, Island

De viktigste attraksjonene i selve Reykjavik er:

Finn bobil i Reykjavik, Island:

Videopresentasjon av Reykjavik:

Annonser: