Bobilutleie Edinburgh, Skottland

Bobilutleie Edinburgh, Skottland – leie bobil Edinburgh, Skottland

Bobilutleie Edinburgh, Skottland. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Edinburgh, Skottland. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter er rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Edinburgh er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Edinburgh, Skottland.

Bobilutleie Edinburgh, Skottland - leie bobil Edinburgh, Skottland

Bobilutleie Edinburgh, Skottland – leie bobil Edinburgh, Skottland

Overnatting og hoteller i Edinburgh, Skottland.

I Edinburgh, Skottland finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å studere hotellene i Edinburgh, Skottland her.

Om Edinburgh, Skottland

Edinburgh er hovedstad og nest største by i Skottland (etter Glasgow). Administrativt utgjør den sammen med omegnen regionen City of Edinburgh. Den ligger ved bredden av Firth of Forth.
Byen har vært Skottlands hovedstad siden 1437, og er nå sete for Skottlands parlament, som ble gjenopprettet i 1999. Både den gamle og den nye byen ble tatt inn på UNESCOs liste over Verdensarven i 1995.

Flyplass i Edinburgh, Skottland

Edinburgh Airport (IATA: EDI, ICAO: EGPH), (også kalt Turnhouse) ligger i Edinburgh i Skottland, og er den 8. største flyplassen i Storbritannia. Den ligger 13 km fra Edinburgh sentrum.
Edinburgh Airport er eid av selskapet som også eier London Heathrow, London Gatwick, London Stansted Airport, Glasgow International, Aberdeen og Southampton.

Mer informasjon Edinburgh, Skottland

Finn bobil i Edinburgh, Skottland:

Video fra Edinburgh, Skottland:

Annonser: