Bobilutleie Oslo & Oslo Lufthavn

Bobilutleie Oslo & Oslo Lufthavn – leie bobil Oslo & Oslo Lufthavn

Bobilutleie Oslo & Oslo Lufthavn. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Oslo & Oslo Lufthavn. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Oslo & Oslo Lufthavn.

Overnatting og hoteller i Oslo & Oslo Lufthavn

I Oslo & Oslo Lufthavn finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å kikke på Hoteller og overnatting i Oslo og Hoteller og overnatting Oslo Lufthavn, Gardermoen

Bobilutleie Oslo & Oslo Lufthavn

Bobilutleie Oslo & Oslo Lufthavn

Om Oslo & Oslo Lufthavn

Oslo (mellom 1624 og 1925 Christiania, fra 1877/1897 også skrevet Kristiania) er Norges hovedstad og største by. Fylket og by-kommunen ligger i det sentrale østlandsområdet, innerst i Oslofjorden og har nesten 650 000 innbyggere. Sammen med ti nærliggende kommuner utgjør tettstedet et sammenhengende storbyområde med 942 084 innbyggere, hele Stor-Osloregionen hadde over 1 500 000 innbyggere. Nabokommunene er Bærum og Ringerike i vest, Lunner i nord, Nittedal, Skedsmo, Lørenskog og Enebakk i øst, og Ski og Oppegård og Nesodden i sør. (Wikipedia)

Flyplass i Oslo – Oslo Lufthavn, Gardermoen

Oslo Lufthavn, Gardermoen er Norges største og travleste flyplasse med avganger til og fra de fleste steder i hele verden. Les mer om flyplassen i Oslo hos Avinor her.

Oslo Lufthavn (IATA: OSL, ICAO: ENGM) ligger på Gardermoen på grensen mellom Nannestad og Ullensaker kommuner i Akershus, 45 km nord for Oslo. Lufthavnen er Norges største, og ble åpnet den 8. oktober 1998. Den er landets viktigste trafikknutepunktet for internasjonal trafikk til og fra Norge. I 2014 benyttet 24,2 millioner passasjerer Oslo Lufthavn, som dermed er nest størst i Norden, etter Københavns lufthavn.

Mer informasjon om Oslo & Oslo Lufthavn

Finn bobil i Oslo & Oslo Lufthavn: