Bobilutleie Roma, Italia

Bobilutleie Roma, Italia – leie bobil Roma, Italia

Bobilutleie Roma, Italia. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Roma, Italia. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Roma, Italia.

Bobilutleie Roma, Italia - leie bobil Roma, Italia

Bobilutleie Roma, Italia – leie bobil Roma, Italia

Overnatting og hoteller i Roma, Italia.

I Roma, Italia finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å studere hotellene i Roma, Italia her.

Om Roma, Italia

Roma (også kalt Rom) er hovedstad i Italia og i tillegg hovedstad for Den hellige stol og Malteserordenen, som begge er suverene. I antikken var Roma hovedstad i Romerriket, datidens suverent største og mektigste stat.
Roma kalles «den evige stad». Ettersom Roma er sete for Paven kalles byen også «den hellige stad» (uttrykket brukes også om andre byer).

Gjennom Roma renner elven Tiber, og byen lå opprinnelig på en høyde langs denne elven, men har vokst og spredt seg utover. Roma er ingen kystby, men ligger litt inne i landet fra Middelhavet.
Roma har vært hovedsete for det romerske kongedømme, den romerske republikk og det romerske imperiet.

Roma er et av de viktigste turiststedene i verden på grunn av sine historiske skatter. Blant severdighetene i Roma er Peterskirken, Spansketrappen, Pantheon, Musei Capitolini, Det Sixtinske kapell, Trevifontenen, Forum Romanum, Colosseum, Castel Sant’Angelo og Piazza Navona.

Flyplasser i Roma, Italia

Roma har en moderne flyplass som formelt heter Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn, men mer alminnelig kalt Fiumicino etter byen den ligger i. En mindre flyplass, Ciampino, brukes for det meste til chartertrafikk og lavprisselskaper.

Mer informasjon Roma, Italia

Finn bobil i Roma, Italia:

Video fra Roma, Italia:

Annonser: