Bobilutleie Bologna, Italia

Bobilutleie Bologna, Italia – leie bobil Bologna, Italia

Bobilutleie Bologna, Italia. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Bologna, Italia. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Bologna er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Bologna, Italia.

Bobilutleie Bologna, Italia - leie bobil Bologna, Italia

Bobilutleie Bologna, Italia – leie bobil Bologna, Italia

Overnatting og hoteller i Bologna, Italia.

I Bologna, Italia finnes flere ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Se tilbudene på hoteller i Bologna, Italia her.

Om Bologna, Italia

Bologna er en universitetsby i Italia, og et viktig nærings- og jernbaneknutepunkt. Den er hovedstad i regionen Emilia-Romagna og ligger ved foten av Appenninene. Byens universitet ble grunnlagt i 1088, og er Europas eldste. Berømte professorer herfra er bl.a. Romano Prodi og Umberto Eco. Universitetet har rundt 100 000 studenter.
Flere av Italias mest betydelige motorveier passerer byen og gjør den til et av de viktigste transportknutepunktene i landet. Motorveiene er A1 som går fra Milano til Roma og Napoli, A2 som begynner i Bologna og går til Bari, samt A13 som går til Padova.

Flyplass i Bologna, Italia

Flyplassen ligger i bydelen Borgo Panigale. Bologna er også Nordøst-Italias viktigste jernbaneknutepunkt hvor 9 linjer møtes.

Mer informasjon Bologna, Italia

Finn bobil i Bologna, Italia:

Reiseguide – Bologna, Italia:

Annonser: