Bobilutleie Barcelona, Spania

Bobilutleie Barcelona, Spania – leie bobil Barcelona, Spania

Bobilutleie Barcelona, Spania. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Barcelona, Spania. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Barcelona er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Barcelona, Spania.

Bobilutleie Barcelona, Spania - leie bobil Barcelona, Spania

Bobilutleie Barcelona, Spania – leie bobil Barcelona, Spania

Overnatting og hoteller i Barcelona, Spania.

I Barcelona, Spania finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å se tilbudene ved hotellene i Barcelona, Spania her.

Om Barcelona, Spania

Barcelona er hovedstaden i Catalonia, en autonom region i det nordøstlige Spania. Den er også hovedstad i provinsen Barcelona og i comarca Barcelonès. Byen befinner seg ved Middelhavskysten, mellom utløpa til elvene Llobregat og Besòs, rundt 120 km sør for fjellkjeden Pyreneene. Med sine 1,6 millioner innbyggere er Barcelona også Spanias nest største by etter Madrid.

Flyplass i Barcelona, Spania

Barcelonas hovedflyplass er El Prat, som ligger i El Prat de Llobregat, ca 10 km fra Barcelona. Det er den nest største flyplassen i Spania.

Girona-Costa Brava lufthavn ligger i Girona, rundt 90 km nord for Barcelona. Reus lufthavn ligger 77 km sør for Barcelona i byen Reus.

Mer informasjon Barcelona, Spania

Finn bobil i Barcelona, Spania:

Reiseguide – Barcelona, Spania:

Annonser: