Bobilutleie Madrid, Spania

Bobilutleie Madrid, Spania – leie bobil Madrid, Spania

Bobilutleie Madrid, Spania. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Madrid, Spania. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Madrid er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Madrid, Spania.

Bobilutleie Madrid, Spania - leie bobil Madrid, Spania

Bobilutleie Madrid, Spania – leie bobil Madrid, Spania

Overnatting og hoteller i Madrid, Spania.

I Madrid, Spania finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å se tilbudene ved hotellene i Madrid, Spania her.

Om Madrid, Spania

Madrid er hovedstaden og den største byen i Spania og den autonome regionen Madrid. Byen har over 3,3 millioner innbyggere og storbyområdet beregnes til 6 500 000 mennesker.

Sverdigheter:

Palacio Real (Det kongelige slott] Catedral de la Almudena
Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía
Museo del Prado
Museo Thyssen-Bornemisza
Parque del Retiro
Plaza Monumental de las Ventas
Nuevos Ministerios
Estadio Santiago Bernabéu, Real Madrids hjemmearena
Estación de Atocha

Flyplass i Madrid, Spania

Madrid-Barajas lufthavn (IATA: MAD, ICAO: LEMD) er den internasjonale flyplassen i den spanske hovedstaden, Madrid. Flyplassen ble åpnet i 1928, og har etter hvert vokst til å bli en av de største knutepunktene i Europa. Flyplassen har sitt navn fra byen Barajas, som har sin egen metrostasjon på samme linje som flyplassens.

Mer informasjon Madrid, Spania

Finn bobil i Madrid, Spania:

Video fra Madrid, Spania:

Annonser: