Bobilutleie Alicante, Spania

Bobilutleie Alicante, Spania – leie bobil Alicante, Spania

Bobilutleie Alicante, Spania. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Alicante, Spania. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Alicante er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Alicante, Spania.

Bobilutleie Alicante, Spania - leie bobil Alicante, Spania

Bobilutleie Alicante, Spania – leie bobil Alicante, Spania

Overnatting og hoteller i Alicante, Spania.

I Alicante, Spania finnes flere ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Se tilbudene på hoteller i Alicante, Spania her.

Om Alicante, Spania

Alicante er en by i Spania. Den er hovedstad i provinsen Alicante i den sørlige Valencia-regionen ved Middelhavet. Alicante er en viktig havneby. Alicante er en av de raskest voksende byene i Spania. Økonomien er hovedsakelig basert på turisme og vinproduksjon. I tillegg til vin eksporterer byen også olivenolje og frukt. Industrien i Alicante produserer blant annet næringsmidler, lær, tekstiler og keramikk.

Flyplass i Alicante, Spania

Aeropuerto de Alicante (IATA: ALC, ICAO: LEAL; spansk: Aeropuerto de Alicante, katalansk: Aeroport d’Alacant), opprinnelig kalt El Altet, er hovedflyplassen i Alicante-provinsen i Spania. Flyplassen ligger i Elx (Elche) kommune, 9 km sørvest for Alicante.

Mer informasjon Alicante, Spania

Finn bobil i Alicante, Spania:

Reiseguide – Alicante, Spania:

Annonser: