Bobilutleie Paris, Frankrike

Bobilutleie Paris, Frankrike – leie bobil Paris, Frankrike

Bobilutleie Paris, Frankrike. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Paris, Frankrike. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Paris, Frankrike.

Bobilutleie Paris, Frankrike - leie bobil Paris, Frankrike

Bobilutleie Paris, Frankrike – leie bobil Paris, Frankrike

Overnatting og hoteller i Paris, Frankrike.

I Paris, Frankrike finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å studere hotellene i Paris, Frankrike her.

Om Paris, Frankrike

Paris er en europeisk storby og Frankrikes hovedstad. Byen ligger ved elven Seinen nord i Frankrike, i hjertet av regionen Île-de-France. Innbyggere innenfor bygrensen er ca 2 200 000, mens stor-Paris utgjør en befolkning på ca 9,93 millioner. Om man regner med alle forsteder og byer som ligger rundt Paris, er Paris den nest største metropolen i EU, med ca. 12 millioner innbyggere.

Paris-regionen står for Frankrikes sentrale økonomiske aktiviteter, og La Défense, en egen finansbydel med store forretningsbygg og skyskrapere, ligger 2,5 km vest for den gamle bykjernen.

Byen besøkes av over 30 millioner utlendinger hvert år. Attraksjoner som trekker folk til byen er først og fremst Eiffeltårnet, katedralen Notre-Dame, paradegaten Champs-Elysées, Triumfbuen (Arc de Triomphe), Sacré Coeur (kirken dedikert til Jesus hellige hjerte), Invalidesdomen, Panthéon og Opera Garnier, samt kunstsamlinger som finnes i Musée du Louvre, Musée National d’Art Moderne i Pompidou-senteret og Musée d’Orsay. Disneyland, en fornøyelsespark som ligger et stykke utenfor byen, trekker også mange mennesker til Paris.

Flyplass i Paris, Frankrike

Paris har to hovedflyplasser – Roissy-Charles De Gaulle og Orly. Paris Le Bourget var Paris første flyplass, men brukes nå kun av privatfly da den ligger for nær Paris. Beauvais-Tillé, 65 km nord for byen, brukes av lavpris-selskaper som betjener Paris.

Mer informasjon Paris, Frankrike

Finn bobil i Paris, Frankrike:

Video fra Paris, Frankrike:

Annonser: