Bobilutleie Firenze, Italia

Bobilutleie Firenze, Italia – leie bobil Firenze, Italia

Bobilutleie Firenze, Italia. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Firenze, Italia. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Firenze er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Firenze, Italia.

Bobilutleie Firenze, Italia - leie bobil Firenze, Italia

Bobilutleie Firenze, Italia – leie bobil Firenze, Italia

Overnatting og hoteller i Firenze, Italia.

I Firenze, Italia finnes flere ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Se tilbudene på hoteller i Firenze, Italia her.

Om Firenze, Italia

Firenze er en by i provinsen med samme navn, og byen er regionshovedstad i Toscana i det nordlige Italia. Navnet kommer av latin: Florentia som betyr den blomstrende. Fra 1865 til 1870 var byen også hovedstad i Kongedømmet Italia. Firenze ligger ved elven Arno, som ligger på en slette ved foten av fjellkjeden Appenninene.

Flyplass i Firenze, Italia

Florence Lufthavn er oppkalt etter den italienske forretningsmannen og kartmakeren Amerigo Vespucci. Flyplassen ligger ca 80 kilometer fra flyplassen i Pisa, Galileo Galilei. Sammen utgjør disse flyplassene innfallsporten til Toscana, et av de mest populære ferieområdene i Italia.

Mer informasjon Firenze, Italia

Finn bobil i Firenze, Italia:

Reiseguide – Firenze, Italia:

Annonser: