Leie bobil Reykjavik, Island

Leie bobil Reykjavik, Island

Reykjavik. Leie bobil Reykjavik, Island. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Reykjavik, Island. Vi finner den beste og rimeligste bobil til din bobilferie!

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Reykjavik, Island.

Reykjavik. Leie bobil Reykjavik, Island

Reykjavik. Leie bobil Reykjavik, Island

Overnatting og hoteller i Reykjavik, Island.

I Reykjavik, Island finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å ta en titt på hotellene i Reykjavik, Island her.

Om Reykjavik på Island

Reykjavík, eller Reykjavik er Islands hovedstad og største by, og godt over 60 % av landets 306 000 innbyggere bor i eller rundt Reykjavik. Byen ligger på en vestvendt halvøy på Islands sørvestlige kyst og er verdens nordligste hovedstad, beliggende på omtrent samme breddegrad som Steinkjer.
Island er en ung nasjon, og Reykjaviks vekst begynte ikke før den ble erklært som hovedstad i den nye republikken Island i 1944. Da begynte tilflyttingen fra distriktene og overgangen fra agrikultur og fiske til moderne industri og teknologi. Det islandske språket har fortsatt store likhetstrekk med norrønt fra vikingtiden.

Forøvrig må det bemerkes at Island og Reykjavik er et meget dyrt ferieland. Det meste koster mer penger enn i Norge, derfor er det særdeles smart å bruke vår søkemotor for å finne det billigste og beste bobil alternativet.

Flyplass i Reykjavik, Island

  • Reykjavík lufthavn (Reykjavik city airport) er byens innenriksflyplass med avganger til Island + utenriks til Grønland og Færøyene.
  • Keflavík internasjonale lufthavn er den internasjonale flyplassen med avganger til Europa og Nord-Amerika, samt Bergen,Oslo-Gardermoen, Stavanger og Trondheim i Norge.

Keflavík internasjonale lufthavn (islandsk: Keflavíkurflugvöllur) (IATA: KEF, ICAO: BIKF) er den største flyplassen på Island. Den ligger nær den mindre byen Keflavík, omtrent 50 km fra Reykjavík.

Informasjon og Severdigheter i Reykjavik, Island

De viktigste attraksjonene i selve Reykjavik er:

Finn bobil i Reykjavik, Island:

Video fra Reykjavik:

Stikkord om utleie av bobiler i Reykjavik, Island: bobilferie Reykjavik,campingbil Reykjavik,Bobil Reykjavik,Autocamper Reykjavik,Bobilutleie Reykjavik,bilferie Reykjavik,Bobilutleie Reykjavik,leiebil Reykjavik,billeie Reykjavik,motorhome rental Reykjavik,RV rental Reykjavik,campervan rental Reykjavik,motorhome Reykjavik,camper rental Reykjavik,utleige campingbil Reykjavik,utleige bobil Reykjavik,leie av bobil Reykjavik,bilutleie Reykjavik,leiebil Reykjavik,Bobilutleie Reykjavik,leie av bobil i Reykjavik,wohnmobil Reykjavik,autocamper Reykjavik,Reykjavik,Autocamper Reykjavik,bobilleie Reykjavik, RV Reykjavik,motorhome Island,RV Island

Annonser: