Bobilutleie Marseille, Frankrike

Bobilutleie Marseille, Frankrike – leie bobil Marseille, Frankrike

Bobilutleie Marseille, Frankrike. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Marseille, Frankrike. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter er rundt deg hele tiden! Alle bobiler er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Marseille, Frankrike.

Bobilutleie Marseille, Frankrike - leie bobil Marseille, Frankrike

Bobilutleie Marseille, Frankrike – leie bobil Marseille, Frankrike

Overnatting og hoteller i Marseille, Frankrike.

I Marseille, Frankrike finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å ta en titt på hotellene i Marseille, Frankrike her.

Om Marseille, Frankrike

Marseille er en by ved Frankrikes middelhavskyst. Den er landets nest største med 851 420 innbyggere (2008). I nærområdet bor over 1,5 millioner mennesker. Marseille er Frankrikes viktigste havn og hovedstad i den franske regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur og i det franske departementet Bouches-du-Rhône. Med sitt gresk opphav regnes Marseille som Frankrikes eldste by.

Flyplass i Marseille, Frankrike

Marseille Provence lufthavn (IATA: MRS, ICAO: LFML) er en flyplass beliggende 27 km nordvest for Marseille, i kommunen Marignane, i Bouches-du-Rhône départementet (flyplassen blir ofte kalt «Marignane»).

Mer informasjon Marseille, Frankrike

Finn bobil i Marseille, Frankrike:

Video fra Marseille, Frankrike:

Annonser: