Bobilutleie Ålesund lufthavn

Bobilutleie Ålesund lufthavn

Bobilutleie Ålesund lufthavn. Du kan leie bobil ved Ålesund lufthavn, nærmere bestemt på Valderøya. Bobilutleier sørger for frakt til og fra flyplassen.

Bobilutleie Ålesund lufthavn

Bobilutleie Ålesund lufthavn

Det har aldri vært lettere å leie bobil i Ålesunds området, (inkludert Ålesund Lufthavn, Vigra) nærmere bestemt i Giske kommune på øyene Vigra, Valderøya, Giske og Godøya.

Her finner du flere velutstyrte og moderne Carado bobiler til utleie. Bobilene leveres nesten ferdig pakket til bobilferie. Vask er inkludert hvis du ønsker det.

Ålesund lufthavn, Vigra

Åleund lufthavn, Vigra eller på lokalspråket kalt Vigra flyplass har direkte flyruter til og fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Florø og resten av Landet. Til og fra utlandet finnes det direkteruter til og fra Alicante, Amsterdam, Gdansk, København og Kaunas.

Flyselskaper som opererer på Ålesund lufthavn er blant annet SAS, Norwegian, Widerøe, KLM med flere.

Om Giske

Giske kommune er ca 40 km2 stor og har omtrent 8000 innbyggere fordelt på 4 øyene Vigra, Valderøya (kommunesenter), Giske og Godøya.
Kommunen har et særpreget kystmiljø med storslått natur og idylliske fiskevær. Kommunen har en positiv utvikling med mye nybygging og blomstrende næringsliv (Blant annet bobilutleie).

Severdigheter og attraksjoner

Alnes fyr

Alnes fyr

Alnes fyr

Alnes fyr ble opprettet i 1852 for å lede fiskebåter trygt til havn i det lille fiskeværet Alnes på Godøy på vestkysten av Norge. Gjeldende fyr ble bygd i 1876 og er fremdeles i drift med noen få modifikasjoner.
Fyret ble automatisert i 1982 og er nå i eie av Giske kommune. Fyret og tårnet er åpent for turister fra mai til oktober, og det gamle loshuset har en kafé og en utstilling der kunstverk fra lokale kunstnere skal vises. Det er også et lite historisk museum inne på museumsområdet.

Sommerfesten

Sommerfesten på Giske er landets største spleisefest. Du kan spleise ved inngangen, så mye eller så lite du vil. Det viktigste er at alle er med og bidrar, enten de står på scenen, jobber som frivillig eller tar med seg kake.

Giskespelet

På amfiscenen ved den vakre middelalderkirken lar omtrent 170 skuespillere deg oppleve «forspillet» til slaget på Stiklestad, der de mektige Arnungane fra Giske spilte en sentral rolle i et av de viktigeste nasjonaldramaene i Norge.

Skjonghellaren

Skjonghellaren er en av de mest kjente hellerane på Sunnmøre. Skjonghellaren er ei hule innover i fjellet som liggerca 57 meter over havet. Den er laget av erosjon av havet ved tidlegere hyere vannstand. Ved inngangen er hulen ca 38 meter høy. Det har vært utgravinger i Skjonghellaren mange ganger.

Avstander og forbindelser

I dag binder bruer og undersjøiske tunneler alle øyene i kommunen sammen med fastlandet, reisetid til Ålesund er ca 15. minutt. Ålesund lufthavn på Vigra er den største flyplassen i Møre og Romsdal med over 1 million reisende.

Avstand til Ålesund: 10 km
Avstand til Kristiansund (flyplass): 176 km
Avstand til Molde (flyplass): 80 km
Avstand til Åndalsnes (jernbane): 111 km.

Fra Ålesund (Nørvøya) går Ellingsøytunnelen til Ellingsøya.
Fra Ellingsøya går Valderøytunnelen til Valderøy.
Fra Valderøy går Giskebrua til øya Giske.
Fra øya Giske går Godøytunnelen til Godøy.
Fra Valderøy går Gjøsundbrua over Gjøsund til Vigra.
Fra Valderøy går det hurtigbåt til Hareid.
På Vigra ligger Ålesund lufthavn.

Bestill bobil til bobilferien her:

Bestill bobil ved Ålesund Lufthavn på Bobilportalen.no eller søk bobil i resten av Norge og verden her.

Trenger du hotell i Ålesundsområdet inkludert Vigra, Valderøya, Giske og Godøya? Se oversikten her.

Trenger du leiebil i Ålesund og omeng inkludert Vigra, Valderøya, Giske og Godøya? Se oversikten her.

Nordmøre:
Averøy · Eide · Gjemnes · Halsa · Kristiansund · Rindal · Smøla · Sunndal ·
Surnadal · Tingvoll · Aure

Romsdal:
Aukra · Fræna · Midsund · Molde · Nesset · Rauma · Sandøy · Skodje · Vestnes

Sunnmøre:
Giske · Haram · Hareid · Herøy · Norddal · Sande · Skodje · Stordal · Stranda ·
Sula · Sykkylven · Ulstein · Vanylven · Volda · Ørskog · Ørsta · Ålesund

Leie bobil Giske, leie bobil Valderøya, leie bobil Vigra, leie bobil Godøy, leie bobil Ålesund, bobilutleie Giske, bobilutleie Vigra, bobilutleie Valderøya, bobilutleie Godøy, bobilutleie Ålesund, bobilutleie Aalesund, motorhome Vigra, motorhome rental Aalesund, campervan Aalesund, rental Aalesund, rental Vigra, motorhome rental Vigra, motorhome rental Valderoy, motorhome rental Aalesund, camper rental Aalesund, camper rental Vigra, camper rental Valderoya, camper rental Aalesund Airport, motorhome Aalesund Airport, wohnmobil Aalesund, wohnmobil mieten Aalesund, wohnmobil mieten Vigra, Alquiler de autocaravanas en Aalesund, Alquiler de autocaravanas en Vigra, Louer un camping car en Aalesund, Louer un camping car en Vigra, Louer un camping car en Valderoy, Noleggio camper in Aalesund.