Bobilutleie Hamburg, Tyskland

Bobilutleie Hamburg, Tyskland – leie bobil Hamburg, Tyskland

Bobilutleie Hamburg, Tyskland. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Hamburg, Tyskland. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Hamburg, Tyskland.

Overnatting og hoteller i Hamburg, Tyskland

I Hamburg, Tyskland finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å ta en titt på hotellene i Hamburg, Tyskland her.

Bobilutleie Hamburg, Tyskland - leie bobil Hamburg, Tyskland

Bobilutleie Hamburg, Tyskland – leie bobil Hamburg, Tyskland

Om Hamburg, Tyskland

Hamburg eller Hamborg (dansk), offisielt Freie und Hansestadt Hamburg, er Tysklands nest største by og samtidig en av landets delstater. Hamburg tilhørte Hansaforbundet som hansaby i middelalderen og var en fri riksstad under det tysk-romerske rike. Frem til Tysklands samling i 1871 var Hamburg en suveren stat.
Hamburg er blant verdens 20 største havnebyer, Europas nest største og den største i Tyskland.

Hamburg var Tysklands mest stringente byrepublikk, og ble frem til forfatningsendringen i 1919 styrt av en arvelig klasse av storborgere eller hanseater.

Hamburg har mer enn 40 teater- og konsertscener, 100 musikklubber, ca. 60 museer, omkring 280 musikkforlag og 200 musikkstudioer. Det finnes i byen 30 kinoer med alminnelig underholdningsprogram og dessuten spesialkinoer med seriøst program. Det bor og arbeider mer enn 10 000 selvstendige kunstnere i byen.

Flyplass i Hamburg

Hamburg har en av tysklands største og travleste flyplasser med avganger til og fra de fleste steder i hele verden. Les mer om flyplassen i Hamburg her.

Severdigheter i Hamburg, Tyskland

Mer informasjon:

Finn bobil i Hamburg, Tyskland: