Bobilutleie Köln, Tyskland

Bobilutleie Köln, Tyskland – leie bobil Köln, Tyskland

Bobilutleie Köln, Tyskland. Nå kan du svært enkelt leie bobil i Köln, Tyskland. Vi finner din perfekte bobil til din bobilferie!

Bobilutleie Köln, Tyskland - leie bobil Köln, Tyskland

Bobilutleie Köln, Tyskland – leie bobil Köln, Tyskland

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Köln er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Köln, Tyskland.

Finn bobil i Köln, Tyskland:

Hoteller i Köln, Tyskland.

I Köln, Tyskland finnes flere ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Mange billige og gode alternativer. Se tilbudene på hoteller i Köln, Tyskland her.

Om Köln, Tyskland

Köln er den største byen i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen og den fjerde største i Tyskland. Den 2000 år gamle, velstående katolske byen ligger flott til ved Rhinen. Det er den 16. største byen i EU. Byen er en av de viktigste tyske innlandshavner, og ansees som den økonomiske, kulturelle og historiske hovedstad i Rhinlandet.

Köln er en av de fire tyske byene som ble grunnlagt av romerne. Köln kan også by på et enestående utvalg av kirker i romansk stil fra 900- til 1200-tallet og gotiske katedraler. Köln har i tillegg bevart store deler av sin gamleby, og kan tilby et livlig uteliv, shoppingmuligheter, museer og flott arkitektur.

Kjøretips med bobil i Köln i Tyskland

 • Ca 25 % av Autobahn-nettet har fri hastighet, anbefalt fartsgrense er 130 km/t.
 • Hold fartsgrensene i veiarbeidsområder.
 • Bobiler og lastebiler over 7,5 tonn har kjøreforbud på Autobahn på lørdager og søndager i juli og august.
 • Bobiler over 3,5 tonn får ikke kjøre fortere enn 100 km/t.
 • I dårlig vær med sikt under 50 m skal farten reduseres til maks 50 km/t.
 • Varseltrekant skal plasseres 100 m bak bobilen, 200 m på motorvei.
 • Lys anbefales døgnet rundt, men er ikke påbudt.
 • Når du snakker i mobil skal bobilen stå i ro og motoren være avslått.
 • Trenger du hjelp langs motorveien står retningen til nærmeste nødtelefon angitt med en sort pil på refleksstolpene langs veien.
 • Stans på «Standspur»! Helt til høyre finnes et såkalt «Standspur», hvor du kan stanse ved motorhavari eller punktering.
 • Promillegrense 0,5. For fører under 21 eller bilførere som har hatt førerkort mindre enn to år, gjelder 0-promille.

Flyplass i Köln, Tyskland

Den internasjonale flyplassen Köln Bonn Airport er den fjerde største flyplassen i Tyskland med rundt 9 millioner passasjerer i året.

Mer informasjon Köln, Tyskland

Reiseguide – Köln i Tyskland:

bobilferie Köln,campingbil Köln,Bobil Köln,Bobilutleie Köln,leie bobil Köln,bilferie Köln,utleie bobil Köln,leiebil Köln,billeie Köln,motorhome rental Köln,RV rental Köln,campervan rental Köln,motorhome Köln,camper rental Köln,utleige campingbil Köln,utleige bobil Köln,leie av bobil Köln,bilutleie Köln,leiebil Köln,leie bobil Köln,leie av bobil i Köln,wohnmobil Köln,autocamper Köln,Köln,wohnmobil mieten Köln,bobilleie Köln

Annonser: