Bobilutleie Tallinn, Estland

Bobilutleie Tallinn, Estland

Bobilutleie Tallinn, Estland. Fyll ut søkeboksen og klikk på «Søk» for å finne bobil til din bobilferie i Estland. Bobilutleie i Estland finnes i hovedstaden Tallinn.

Bobilutleie Tallinn, Estland

Bobilutleie Tallinn, Estland

Bobilutleie Tallinn, Estland:

Estland – bobilutleie: Tilbud og rabatter på leie av bobil i Estland – les mer her.

Estland er kjent for å være et billig land å ferie i. Å leie bobil i Estland er intet unntak. Billigere bobilutleie finnes ikke i nord i Europa!

Om Tallinn

Tallinn er hovedstaden og den største havnebyen i Estland. Byen ligger helt nord på den baltiske halvøy, 80 km sør for Helsingfors. Den ble erobret av danskene i 1219 og solgt til Den tyske orden i 1346. Byen ble erobret av svenskene under Livlandskrigen i 1561 og var under svensk kontroll til svenskene tapte sine besittelser i Baltikum til Russland i 1710 under den store nordiske krig. Den var hovedstad i det selvstendige Estland fra 1919 frem til den sovjetiske okkupasjonen under og etter andre verdenskrig og ble hovedstad på ny etter Estlands selvstendighet i 1991. Byen har norsk ambassade.

Byens gamleby, Vanalinn, ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 1997. I 2011 var Tallinn europeisk kulturhovedstad.

Les mer om Hoteller i Tallinn

Om Estland

Republikken Estland er et land i det nordøstlige Europa. Det er det minste og det nordligste landet av de tre republikkene som utgjør Baltikum. Det grenser mot Østersjøen i nord og vest, mot Latvia i sør og Russland i øst. Estland består av en flat halvøy, og i Østersjøen finner man de to store øyene Saaremaa og Hiiumaa. Grensen mot Russland domineres av innsjøen Peipus.

Estlands hovedstad og største by er Tallinn med ca 411 000 innbyggere.

Estland ble medlem av FN i 1991, av NATO i 2004 og av EU i 2004. Den 1. januar 2011 gikk landet over til euro som valuta.

Estland har tilhørt skandinaviske konger, russere og Tyskland, dette har gitt Estland en unik og rik blanding av historiske landemerker.

Planlegg reise til Estland

Bilutleie Estland

Leie bil i Estland? Søk her.

Estland – bobilutleie, nøkkelord:
bobilferie Estland,campingbil Estland,Bobil Estland,Autocamper Estland,leie bobil Estland,bilferie Estland,utleie bobil Estland,leiebil Estland,billeie Estland,motorhome rental Estland,RV rental Estland,campervan rental Estland,motorhome Estland,camper rental Estland,utleige campingbil Estland,utleige bobil Estland,leie av bobil Estland,bilutleie Estland,leiebil Estland,leie bobil Estland,leie av bobil i Estland,wohnmobil Estland,autocamper Estland,Estland,Autocamper Estland,bobilleie Estland

bobilferie Tallinn,campingbil Tallinn,Bobil Tallinn,Autocamper Tallinn,leie bobil Tallinn,bilferie Tallinn,utleie bobil Tallinn,leiebil Tallinn,billeie Tallinn,motorhome rental Tallinn,RV rental Tallinn,campervan rental Tallinn,motorhome Tallinn,camper rental Tallinn,utleige campingbil Tallinn,utleige bobil Tallinn,leie av bobil Tallinn,bilutleie Tallinn,leiebil Tallinn,leie bobil Tallinn,leie av bobil i Tallinn,wohnmobil Tallinn,autocamper Tallinn,Tallinn,Autocamper Tallinn,bobilleie Tallinn