Bobilutleie Dublin, Irland

Bobilutleie Dublin, Irland – leie bobil Dublin, Irland

Bobilutleie Dublin, Irland. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Dublin, Irland. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!

Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Dublin er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Her finner dere alle tilgjengelige bobilene til din bobilferie i Dublin, Irland.

Bobilutleie Dublin, Irland - leie bobil Dublin, Irland

Bobilutleie Dublin, Irland – leie bobil Dublin, Irland

Overnatting og hoteller i Dublin, Irland.

I Dublin, Irland finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å se tilbudene ved hotellene i Dublin, Irland her.

Om Dublin, Irland

Dublin er hovedstad og den største byen i Irland med litt under 500 000 innbyggere i bykjernen. «Dublin Urban Area» har over 1 million innbyggere.

Attraksjoner i Dublin:

Den gamle parlamentsbygningen
Parlamentsbygningen var det første offentlige bygg som ble reist i storhetstiden i det 18. århundre.

Trinity College, Dublin
Universitetet Trinity College ble grunnlagt i 1592, på stedet hvor et kloster hadde ligget inntil det ble stengt av Henrik VIII av England.

Tollbygningen regnes av mange som Dublins fineste bygning. Den ble tegnet av James Gandon, og fullført i 1791. Det ble satt i brann i 1921, under borgerkrigen, men er restaurert.

Dublin Castle
Slottet ble bygget mellom 1208 og 1220. Det var bolig for de engelske visekongene. Det brukes nå blant annet til innsettelse av presidenten og andre viktige statstilstelninger.

Four Courts, Rettsbygningen,.

Kilmainham fengsel. Fengselet ble bygget etter modell av moderne, åpne fengsler i USA. Planløsningen er slik at vaktene skal kunne se alle cellene, det er også lyst og luftig. Under hungersnøden på 1840-tallet var fengselet et av de stedene man var garantert å få mat, dermed gjorde mange hungersrammede seg til forbrytere for å havne her. Etter Påskeopprører i 1916 ble flere av lederne fengslet og senere henrettet i Kilmainham. På grunn av dette er fengselet nå gjort om til museum om Irlands frihetskamp, med spesiell vekt på lederne fra 1234.

General Post Office
Hovedpostkontoret (General Post Office, eller bare GPO på folkemunne) i O Connell Street som er hovedgaten, ble fullført 1818 etter tegninger fra Francis Johnston.

Kristkirken, Christ Church Cathedral har sin opprinnelse i en katedral reist i det 11. århundre. Jarlen av Pembroke, Strongbow, erstattet den med et større bygg reist fra 1172 til omkring 1220.

Nasjonalmuseet rommer mange gjenstander fra keltisk tid, og har en historisk seksjon.

Grand Canal og Royal Canal
Det er bygget kanaler på nord og sørsiden av sentrum som begge går tvers over Irland til vestkysten. Det er mulig å leie kanalbåter for turer på kanalene.

Flyplass og transport i Dublin, Irland

Dublin lufthavn (IATA: DUB, ICAO: EIDW), eller Aerfort Bhaile Átha Cliath på irsk, drives av Dublin Airport Authority. Den ligger ca. 10 km nord for selve Dublin i Collinstown, i Fingal. Flyplassen er den travleste flyplassen i Irland

Mer informasjon Dublin, Irland

Finn bobil i Dublin, Irland:

Video fra Dublin, Irland:

Annonser: